VIERESTÄ KATSOJAN SILMIN

 

 

Olen tehnyt töitä Armi Lylykankaan kanssa 30 vuotta. Yhteistyömme jatkuu yhä.

 

Armi on taittanut useita lehtiä, joita olen työvuosieni aikana päätoimittanut. Yhdessä olemme myös kehittäneet lukuisia markkinointikokonaisuuksia asiakkaillemme, yrittäjille ja yksityisille ammatinharjoittajille. Käsistämme on lisäksi lähtenyt kymmeniä ja taas kymmeniä esitteitä, kortteja, mainoksia, lehtiä, kirjasia, historiikkeja, eli kaikkia mahdollisia graafisen alan tuotteita.

 

Työnjako on ollut aina selvä: Armi hoitaa visuaalisen puolen alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen, ja allekirjoittanut vastaa sisällöstä, lähinnä teksteistä. Armin vastuulla on ollut aina myös trafiikki, yhteydet asiakkaisiin, kirjapainoon, jakeluyrityksiin ja muihin tahoihin. Ja kaikki aina ajallaan!

 

Pitkä yhteistyömme perustuu kannaltani katsoen Armi Lylykankaan loistavaan ammattitaitoon, hänen osaamisensa laaja-alaisuuteen, mutta myös hänelle ominaiseen erittäin korkeaan työmoraaliin.

 

Armi on saanut syntymälahjakseen häikäisevän muodon tajun. Hän on loistava piirtäjä ja tämä ominaisuus näkyy luonnollisesti hänen työjäljessään. Työkumppanini on myös teknisesti lahjakas ja se taas tulee ilmi Armin taidossa käyttää kaikkia nykypäivän tietotekniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Armi Lylykangas on taitava taittaja ja erinomainen kaikenlaisten graafisten töiden toteuttaja.

 

 

 

Ulla Aurio

toimittaja